Lambrusco 0,7l Campagnola Madforslag |
|
75cl | 9,3 | 3 år | frugtrig, mousserende |
Lam- brusco |
Lambrusco 1,5l Campagnola Madforslag |
|
150 cl | 9,3 | 3 år | frugtrig, mousserende |
Lam- brusco |
Spumante Campagnola En klar frugtig smag af store grønne solmodne vindruer. Meget populær til festlige lejligheder. Eller nyd den en sommer-aften, den skal drikkes så køligt som muligt, for at bevare sin friskhed, og den skal ikke have lov til at stå og lumre i glasset alt for længe. www.vinprisguiden.dk giver denne vin SØLVMEDALJE og beskriver den således: Kvalitet (max 5 x @) @@@@ |
|
75 cl | 6,5 | 3 år | frugtrig mousserende |
Moscato |
''Via Roma'' Liquore Cioccolato Peperoncino Zanin - Chocoladelikør Den er ganske unik, og så smager den jo anderledes og er mere frisk end andre likører pga. chili-smagen. Selv mænd, som ellers ikke gider drikke likør, falder pladask for den." Anvendelsesmulighederne er uendelige: Anmeldt 21.03.09 af www.vinhulen.dk 2 glas af af 3 mulige på www.vinhulen.dk "Orange med brunt islæt. Næsen afslører markant chokolade, alkohol og sødme i en mørk symfoni. |
|
50 cl | 25 | 3 år | Chocolade likør m/chilli |
Likør |
Recioto Della Valpolicella Classico Antolini Parfumeret intens bouquet med toner af kirsebær, solbær, kanel, peber og nelliker. En perfekt ledsager til chokoladekage eller risalamande med kirsebærsovs Alkohol 13,5% 0,5 liters flaske |
|
50 cl | 13,5 | 5 år | Klassisk Sødlig |
Corvina, Corvione Rondinella |
Bianco Dolce Elisium Antolini Vinmarkerne ligger i Valpolicella Classico området, nærmere bestemt i dalen Marano i en perfekt højde fra 250 til 350 meter. Plantning af vinstokkene skete i perioden 1970-1980 så de i dag yder maks. Druer til "Elisium" er kun håndplukket hvis det er en god årgang. Klaserne er nøje udvalgte, håndplukkes og udgør maksimum 40-50% af vinmarkens samlede produktion, druerne placeres i trækasser hvor de tørrer i 100 dage, hvilket betyder et tab på 30-40% i vægt. I januar presses vinen. Efterfølgende lagring på stålfade i 12 måneder og 3-6 måneder på flaske før frigivelse. Den årlige produktion er kun 300-400 flasker hvis den laves. Farven er gylden med rav refleksioner. Flot duft der er intens med noter af blomster, tørrede frugter som mandler og en antydning af abrikos, En perfekt ledsager til sødere desserter, is, oste m.m. eller blot til at nye en sommeraften på terassen. Prøv den evt til tiramisu også. Nydes bedst ikke over 16 grader Alkohol 13,5% 0,5 liters flaske |
|
50 cl | 13,5 | 5 år | Klassisk sødlig |
Trebbiano |