Prosecco Extra Dry Millisimato DOC Antonio Facchin Prosecco-vinene findes i mange afskygninger. Der er en let perlende hvidvin, som endnu ikke er så almindelig udenfor Italien. "Prosecco" bliver ofte nævnt i stedet for det ofte negativt ladede "spumante" om disse italienske boblevine, der laves efter champagne- eller Charmatmetoden. En duftende Prosecco i lysegule farvetoner med friske, frugtagtige blomsterparfumer på næsen og en sødlig, velafbalanceret og delikat smagsprofil. Det er perfekt til mad fra havet såsom østers, grillede rejer, hvide fisk eller andre lette retter. |
|
75 cl | 11 | 3 år | Medium tør Prosecco |
100% Glera |
Prosecco Müller Thurgau Antonio Facchin Prosecco har uden tvivl været med til at bringe mousserende vin til masserne, fordi italienerne havde forståelsen for, at der var plads på vinmarkedet til mousserende vine, og behovet for at kunne nyde noget ganske særligt til festlige lejligheder, og andre højtidelige begivenheder. Så ind kommer Prosecco, og redder dagen på en galant måde! Den produceres udelukkende i Italien, og med en anden produktionsmetode end Cava og Champagne koster denne mousserende vin meget mindre at fremstille Prosecco Müller Thurgau er ikke lavet på den traditionelle Prosecco drue Glera, men derimod på Müller Thurgau som opstod i 1881 takket være professor Herman Müller der boede i den Schweiz, nærmere bestemt i Canton Thurgau, deraf navnet. Proseccoen er lys grønlig vin, duften er elegant, nærmest ''aristokratisk'', stadig med frugtig med hints af lyse frugter, hvide blomster, salvie og lime. Vinen er med en god syreindhold og med dens delikate duft bliver det til en frisk, tør Prosecco som de fleste ville synes godt om. Serveres bedst mellem 6-8 grader, gerne i en ispand |
|
75 cl | 11 | 3 år | Medium tør Prosecco |
100% Muller Thurgau |
Spumante Rosé Dry Antonio Facchin Prosecco-vinene findes i mange afskygninger. Der er en let perlende hvidvin, som endnu ikke er så almindelig udenfor Italien. "Prosecco" bliver ofte nævnt i stedet for det ofte negativt ladede "spumante" om disse italienske boblevine, der laves efter champagne- eller Charmatmetoden. Spumante Rosé dry er en tør mousserende vin lavet af Raboso Piave druer. Det viser en karakteristisk rosé farve og har en fin og vedvarende perlage, duftende, kraftig og behageligt syrlig. Takket være sin sødlige smag er det en pragtfuld ledsager til sommermiddage, såvel åbningsvin som madvin. |
|
75 cl | 11,5 | 3 år | Medium tør Prosecco |
Raboso Piave |
Prosecco Superiore Antonio Facchin Prosecco-vinene findes i mange afskygninger. Der er en let perlende hvidvin, som endnu ikke er så almindelig udenfor Italien. "Prosecco" bliver ofte nævnt i stedet for det ofte negativt ladede "spumante" om disse italienske boblevine, der laves efter champagne- eller Charmatmetoden. Rigole Brut er fremstillet af den traditionelle Glera drue, har en lys strågul farve med grønlige skær. Lagring på gær bærme giver kompleksitet til denne komplekse, cremet mousserende vin med en fin og sødmefuld frugt. |
|
75 cl | 11,5 | 3 år | Medium tør Prosecco |
Glera |