topreklame-nyheder-image

 

topreklame-nyheder

topreklame-restpartier-image

 

topreklame-restpartier

topreklame-kontakt-image

 

topreklame-bestilling

 Res dei

IPPOLITO 1845- Ciró Bianco Res Dei

Ciro Bianco Res Dei er en skøn hvidvin fremstillet af druen Greco Bianco, en gammel indfødt drue dyrket nær det Ioniske hav Cirò, iflg. legenden er det "vin af guderne " Vinen er fremstillet på den for området mere end tusind år gamle druesort Greco Bianco, og kun de absolut bedste af slagsen bliver sendt til pres. Res Dei er en hyldest til en lokal legende, som betegnede Cirò-distriktets vine som "vino degli dei" - Gudernes Vin.
Vinificeringen kommer fra en blanding af druer høstet i 2 forskellige trin for at øge friskhed og aroma af den første høst og struktur ved den anden. 

Vinen har en smuk halmgul farve samt en yderst aromatisk, intens og vedholdende duft og smag med noter af modne tropiske frugter og herlige florale toner i retning af hvide blomster. Smagen er frisk af Middelhavet med en charmerende mineralsk finish.

Den er ideel til grillet eller stegt fisk samt lyse kød- og fjerkrætyper som eksempelvis svinemørbrad og kylling.

VinAvisen, uge 12, 2013:
"En vidunderlig hvidvin med en aromatisk duft af forårsblomster og en fyldig smag med en behagelig fedme og forfriskende noter af limeskal. En perfekt vin til laks og hummer."

Vinskribent Rasmus Holmgaard, uge 28, 2014: ★★★★★
"Vidunderlig næse af orange, lime, mynte og en dyb, nøddeagtig toffee, selvom vinen tilsyneladende ikke har fået fad. Who cares. Det smager skønt og hænger flot sammen med den kontante struktur, der drives af en hidsig syre, der flår mundvandet ad kanalerne og gøre vinen stærkt velegnet til dyb- og pandestegt fisk og skaldyr – gerne i den krydrede afdeling. ***** (5 ud af 6)"

 

 

ikon-hvidvin
 
99,00 kr
pr. flaske
 
70,00 kr
pr. fl. v/6 flasker 
ikon-indhold 75 cl ikon-procent 13 ikon-holdbarhed 4 år ikon-smag Frisk
Frugtig
ikon-drue Greco Bianco ikon-til-afkoelesikon-til-fiskikon-til-sommerikon-til-barbecue