topreklame-nyheder-image

 

topreklame-nyheder

topreklame-restpartier-image

 

topreklame-restpartier

topreklame-kontakt-image

 

topreklame-bestilling

Müller Thurgau

Prosecco Müller Thurgau

Antonio Facchin

Prosecco har uden tvivl været med til at bringe mousserende vin til masserne, fordi italienerne havde forståelsen for, at der var plads på vinmarkedet til mousserende vine, og behovet for at kunne nyde noget ganske særligt til festlige lejligheder, og andre højtidelige begivenheder. Så ind kommer Prosecco, og redder dagen på en galant måde! Den produceres udelukkende i Italien, og med en anden produktionsmetode end Cava og Champagne koster denne mousserende vin meget mindre at fremstille

Prosecco Müller Thurgau er ikke lavet på den traditionelle Prosecco drue Glera, men derimod på Müller Thurgau som opstod i 1881 takket være professor Herman Müller der boede i den Schweiz, nærmere bestemt i Canton Thurgau, deraf navnet.

Proseccoen er lys grønlig vin, duften er elegant, nærmest ''aristokratisk'', stadig med frugtig med hints af lyse frugter, hvide blomster, salvie og lime. Vinen er med en god syreindhold og med dens delikate duft bliver det til en frisk, tør Prosecco som de fleste ville synes godt om.

Serveres bedst mellem 6-8 grader, gerne i en ispand

ikon-nyhedikon-spumante
 
100,00 kr
pr. flaske
 
80,00 kr
pr. fl. v/3 flasker 
ikon-indhold 75 cl ikon-procent 11 ikon-holdbarhed 3 år ikon-smag Medium tør 
Prosecco
ikon-drue

100% Muller Thurgau

ikon-til-sommerikon-til-festikon-til-dessertikon-til-afkoeles