Valpolicella Classico, Le Bine Campagnola Flot mørk farve og meget velhængende gardiner. Duften er nydelig og typisk Valpolicella agtig med ymer, brun farin og chokolade. Smuk dybrød farve med flotte aftegninger i glasset. Duften er præget af vilde bær og tobak med hint af chokolade. Le Bine har kompleks smag med betydelig længde, hvori en saftig smagspalette åbenbarer sig. God frugtsmag. Le Bine er en klassisk Valpolicella på godt og ondt. Spændende og velafbalanceret vin med et godt potentiale. Ideel til pastaretter, fjerkræ, lam, rødt kød og ost. |
|
75 cl | 13 | 5 år | Medium |
Corvina Veronese |
Corte Agnella Corvina Veronese Campagnola Corvina er en udbredt rød drue i Valpolicella-dalen nord for Verona. Den bruges ofte sammen med andre druesorter til bl.a. Valpolicella og Amarone. Corte Agnella er rendyrket Corvina når det er bedst. God kvalitet til pengene. Druerne dyrkes på de bakkede solvendte skråninger ved byen Marano. Manuel sortering af druerne sikrer at kun de bedste druer bruges til denne vin. Blød presning af druerne og gæring af mosten ved kontrolleret temperatur. Modningen sker i nye Slavonske og Allier egefade (50 hl) i 12 måneder. Dyb rubinrød farven. Karakteristisk krydret duft. Tør vedvarende smag, der er blød og fyldig. Behagelig eftersmag af eg og kirsebær. Gemmeværdig i op til 5 år. Serveres ved 20 gr. Ideel til pastaretter, fjerkræ, lam, rødt kød og ost. |
|
75 cl | 13 | 5 år | Medium |
Corvina Veronese |
Valpolicella Classico Superiore Ripasso Campagnola Rødvin fra den velkendte dal Valpolicella´s classico område. Denne vin er lavet på "Ripasso"-metoden dvs. at vinen har gæret på Amaronens druekvas. Ripasso giver større smag og komplexitet. Superiore betyder vinen har fået længere lagring og indeholder en højere alkoholprocent, hvilket er lig med en bedre vin end tilsvarende vin fra området. Smagen er rund og blød med god fylde og en let sødme af kirsebær. Passer til stort set alle kød- og pasta-retter. En flot og behagelig vin på alle måder. Vinen er fadlagret i 12 måneder på 50 hl. store Slovenske egetræsfade. |
|
75 cl | 13,5 | 5 år | Kraftig |
Corvina Veronese |
Podere Frontino, Montepulciano d'Abruzzo Riserva Campagnola Produktionszonen for Montepulciano d'Abruzzo Riserva DOC er den samme som for den ulagrede Montepulciano d'Abruzzo, nemlig Montepulciano (85-100%) med tilladelse til tilsætning af op til 15% ikke-aromatiske druetyper. Montepulciano d'Abruzzo Riserva DOC er intens rubinrød med violette strejf og smagen har frugt, krydderier og rigelig med tanniner, der dog rundes af med en blødhed, som sjældent ses i Midtitalienske vine. Duften er tør, vinøs, indbydende og ligeledes let tannisk. Alt i alt en blødere mindre aggressiv vin end den almindelige type. Montepulciano d'Abruzzo Riserva skal lagres minimum 2 år, hvoraf minimum 9 måneder skal være på træfade regnet fra d. 1. november i høståret. Riserva egner sig fortrinligt til steg. |
|
75 cl | 14 | 8 år | Kraftig |
Montepulciano |
Negroamaro del Salento - Puglia Campagnola Negroamaro druen stammer fra Puglia, Italiens støvlehæl. Othonis imponerer med en dyb rød, næsten violet farve. Meget udtryksfuld i duften af ribs og blommer med antydninger af aromatiske urter. Meget fløjlsagtig på ganen med en ægte frugteksplosion, der efterfølges af en intens, lang eftersmag. En ægte pleaser rødvin som nemt kan drikkes uden mad til. Scorer topanmeldelser på Vivino Temperaturen anbefales ikke over 16-18*C |
|
75 cl | 16 | 5 år |
Meget |
Negroamaro |
Prosecco Extra Dry Millisimato DOC Antonio Facchin Prosecco-vinene findes i mange afskygninger. Der er en let perlende hvidvin, som endnu ikke er så almindelig udenfor Italien. "Prosecco" bliver ofte nævnt i stedet for det ofte negativt ladede "spumante" om disse italienske boblevine, der laves efter champagne- eller Charmatmetoden. En duftende Prosecco i lysegule farvetoner med friske, frugtagtige blomsterparfumer på næsen og en sødlig, velafbalanceret og delikat smagsprofil. Det er perfekt til mad fra havet såsom østers, grillede rejer, hvide fisk eller andre lette retter. |
|
75 cl | 11 | 3 år | Medium tør Prosecco |
100% Glera |
Valpolicella Classico, Le Bine Campagnola Lys strå farve med honning, citrus- og pærenoter på næsen. Ganen er tør, rund og sprød med flot struktur og noter fra Granny Smith æbler og noter af pære- og citron. Medium krop med god længde. Ideel til pastaretter, fjerkræ, lam, rødt kød og ost.
|
|
75 cl | 13 | 5 år | Medium |
Garganega |
Prosecco Superiore Antonio Facchin Prosecco-vinene findes i mange afskygninger. Der er en let perlende hvidvin, som endnu ikke er så almindelig udenfor Italien. "Prosecco" bliver ofte nævnt i stedet for det ofte negativt ladede "spumante" om disse italienske boblevine, der laves efter champagne- eller Charmatmetoden. Rigole Brut er fremstillet af den traditionelle Glera drue, har en lys strågul farve med grønlige skær. Lagring på gær bærme giver kompleksitet til denne komplekse, cremet mousserende vin med en fin og sødmefuld frugt. |
|
75 cl | 11,5 | 3 år | Medium tør Prosecco |
Glera |
Spumante Rosé Dry Antonio Facchin Prosecco-vinene findes i mange afskygninger. Der er en let perlende hvidvin, som endnu ikke er så almindelig udenfor Italien. "Prosecco" bliver ofte nævnt i stedet for det ofte negativt ladede "spumante" om disse italienske boblevine, der laves efter champagne- eller Charmatmetoden. Spumante Rosé er en tør mousserende vin lavet af Raboso Piave druer. Det viser en karakteristisk rosé farve og har en fin og vedvarende perlage, duftende, kraftig og behageligt syrlig. Takket være sin sødlige smag er det en pragtfuld ledsager til sommermiddage, såvel åbningsvin som madvin. |
|
75 cl | 11,5 | 3 år | Medium tør Prosecco |
Raboso Piave |
Pinot Grigio Igt Antonio Facchin Dvælg i denne friske Pinot Grigio og dens citron gule farve med grønne anstrøg. Du vil blive glædeligt overrasket af duften af frisk ananas og spor af toast. Smagen er tør og fyldig med friskt garvesyreindhold og mineral struktur. Serveres ved 8-10 grader C. |
|
75 cl | 12,5% | 3 år | Frugtrig | Pinot Grigio |
Incrocio Manzoni Igt Antonio Facchin Kaldes også Incrocio Manzoni 6.0.13 og er en lokal krydsning (incrocio) af de grønne druer Riesling Renano x Pinot Bianco, som professor ved vinakademiet Scuola di Viticoltura ed Enologia, Treviso, Luigi Manzoni, står bag. Fremstillet med druer af Incrocio Manzoni 6.0.13 er det en kvalitetsvin med skøn duft, fylde og balance. Incrocio Manzoni DOC er en lys strågul hvidvin med grønne reflekser. Duften er delikat, intens og karakteristisk, mens smagen er harmonisk og fyldig.
Serveres ved 8-10 grader C. |
|
75 cl | 13,5% | 3 år | Frugtrig | Incrocio Manzoni |
Traminer Aromatico Igt Antonio Facchin Friuli Colli Orientali Traminer Aromatico IGT er en mere eller mindre intens, strågul hvidvin. Bouqueten er delikat, karakteristisk og indbydende, mens smagen er tør, og som druenavnet antyder, aromatisk. En intens, karakteristisk og fyldig hvidvin, der passer fint til skaldyr eller fyldige og bløde oste.
Serveres ved 8-10 grader C. |
|
75 cl | 12% | 3 år | Frugtrig | Traminer |
Refosco dal Peduncola Rosso Antonio Facchin Carso Refosco dal Peduncolo Rosso DOC er en rødvin produceret på druen Refosco dal Peduncolo Rosso (85-100%) med tilladelse til yderligere at tilsætte lokale røde druer (0-15%). Rubinrød, purpurfarvet med en duft af vin og frugt, vilde bær, især hindbær og brombær og med en moderat duft af urter. Det er en relativ intens rubinrød vin med en indbydende, karakteristisk og frugtagtig bouquet. Smagen er tør, karakteristisk og balanceret. Refosco er en typisk vin, der er velegnet til alle måltider, den passer meget godt til stegt og kogt kød og ikke mindst fjerkræ.
Serveres lettere afkølet ved 14-18 grader C.
|
|
75 cl | 12,5% | 3 år | Frugtrig | Refosco |
Pinot Nero Antonio Facchin
Rubinrød, purpurfarvet med en duft af kirse- og hindbær og med en moderat duft af urter. Det er en relativ intens rubinrød vin med en indbydende, karakteristisk og frugtagtig bouquet. Smagen er saftig og balanceret. Pinot Nero er en typisk vin, der er velegnet til alle måltider, den passer meget godt til stegt og kogt kød og ikke mindst fjerkræ. Også ideel som aperitif. Serveres lettere afkølet ved 16-18 grader C. |
|
75 cl | 13% | 3 år | Frugtrig | Pinot Nero |