topreklame-nyheder-image

 

topreklame-nyheder

topreklame-restpartier-image

 

topreklame-restpartier

topreklame-kontakt-image

 

topreklame-bestilling

CAJO

Tenuta 'CAJO' Amarone Valpolicella DOCG

Ca Botta
Tyk og meget koncentreret Amarone vin, med en meget dyb rød, næsten sort farve. Starter med kraftige og utroligt lange toner af brombær og kirsebær, toppet med grøn peber, mørk chokolade, timian, rosmarin, engblomster, honning-urter og honning med en røg finish. Smagen er tæt og koncentreret . Dette er en perfekt afbalanceret og meget mindeværdig vin.

Amaronen er lavet af et udvalg af de bedste druer håndplukket med omhyggelig kvalitetskontrol. Druerne høstes fra slutningen af ​​september til midten af ​​oktober. De indsamlede druer placeres omhyggeligt i netkasserne og tørres med frisk luft udefra bjergene. Druerne, der har 50% af deres masse tilbage presses i januar og som følge heraf har hver flaske 2,2 kg friske druer.

Efter gæringen lagres vinen i Barriques lavet af amerikansk egetræ i 12 måneder. Herefter hviler vinen i rustfri tank i 12 måneder og 12 måneder flaske.

TENUTA CAJO 'Amarone Della Valpolicella DOC er klar til at drikke umiddelbart efter åbningen, men den bedste fornøjelse kræver mindst 40 minutters dekantering.

Luca Maroni (Italy) – 91/100

18 th Berliner Wein Trophy (Germany) – Medaglia d'oro

Mundus Vini 2014 (Germany) – Medaglia d'oro

ikon-roedvin
 
350,00 kr
pr. flaske
 
275,00 kr
pr. fl. v/3 flasker 
ikon-indhold 75 cl ikon-procent 16 ikon-holdbarhed 6 år ikon-smag Meget
Kraftig
ikon-drue Corvina 50%
Corvione 30%
Rondinella 10%
Croatina 5%
Oseleta 5%
ikon-til-dekanteringikon-til-lagringspotikon-til-egetraeikon-til-madvinikon-til-barbecue