topreklame-nyheder-image

 

topreklame-nyheder

topreklame-restpartier-image

 

topreklame-restpartier

topreklame-kontakt-image

 

topreklame-bestilling

Giuseppe Campagnola - Valpolicella

Carlo Campagnola grundlagde sin vingård i 1886. Han modtog sin første officielle anerkendelse i 1907 med en guldmedalje for bedste "Recioto vin".

Campagnolas vingård drives af familien og har produceret vin i 4 generationer. Huset ligger i Valgatara i midten af det klassiske Valpolicella område i den lille by Marano di Valpolicella, der er kendte for de gode Amarone-vine.

Campagnola har et moderne produktionsanlæg med bl.a. et sterilt tapperi med microfilter og afkøling under aftapning. Dette er for at sikre højest mulige kvalitet. Campagnola eksporterer 70% af sin produktion og en kælderkapacitet på 7,8 mill. liter. Amaronerne har de senere år, i takt med Campagnolas store arbejde på at forbedre kvaliteten, opnået flotte anerkendelser.

 

imagesSXSUBW4F

azienda storia 70  w 1280  LOW  SCL
azienda cantina bot  w 1280  LOW  SCL
azienda cantina4  w 1280  LOW  SCL
imagesGB4SIXMO
Roccolo Bardolino

Bardolino Classico ''Roccolo del lago''

Campagnola
Bardolino Classico ''Roccolo del lago'' er en klassisk Bardolino vin. Behagelig tør vin med en for området karakteristisk let bitter eftersmag. ''Roccolo del lago'' er sammensat af 70% Corvina, 20% Rondinella og 10% Cabernet plantet med en tæthed på 3400 vinstokke / ha. Alle druer er håndplukkede.
Vinmarkerne er fint beliggende i kuperet terræn midt i Bardolino Classico distriktet tæt ved Lazise ved Gardasøen hvor der kun høstes 25Hl/ha af dennne flotte vin..

Rubinrød farve. Frugtagtig frisk buket. Tør, harmonisk og livlig. Ideel til supper, pasta, pizza, lette måltider, kød og oste. Serveres bedst ved 16-18°C. Drikkes ung.

ikon-roedvin
 
70,00 kr
pr. flaske
 
60,00 kr
pr. fl. v/6 flasker 
ikon-indhold 75 cl ikon-procent 13 ikon-holdbarhed 4 år ikon-smag Kraftig ikon-drue Corvina, 
Rondinella,
Cabernet
ikon-til-sommerikon-til-pizzaikon-til-egetraeikon-til-madvinikon-til-barbecue
2006 06010001

Amarone Della Valpolicella Classico 

Campagnola 2012
Perfekt Amarone fra Giuseppe Campagnola - som en Amarone skal være til denne pris. En magtfuld vin, overdådig og rig på duft, fylde og smag. Denne magtfulde, tørre Amarone fra Campagnola i Verona, et af de førende huse, er produceret efter de gode klassiske metoder. Farven er som solmodne kirsebær og smagen er intens af tørrede blommer, rosiner og chokolade. Druesammensætning: 70 % Corvina Veronese 25 % Rondinella 5 % Molinara Vinen kan serveres til kraftigere kødretter, vildt, oste og traditionel dansk julemad. Lad eventuelt vinen ilte en times tid, før den nydes.

En klassisk amarone.

ikon-roedvin
 
250,00 kr
pr. flaske
 
200,00 kr
pr. fl. v/3 flasker 
ikon-indhold 75 cl ikon-procent 15 ikon-holdbarhed 8 år ikon-smag Kraftig ikon-drue Corvina
Corvione
Rondinella
ikon-til-dekanteringikon-til-ostikon-til-lagringspotikon-til-egetraeikon-til-madvin
Caterina Zardini Amarone

Amarone Della Valpolicella Classico
''Caterina Zardini''

Campagnola 2008
Denne prætentiøse rødvin fra Valpolicella-dalen er produceret på bl.a. tørrede Corvina-druer, der er personligt udvalgt af Luigi Campagnola.

Kirsebæraroma, mandel- og vanilieduft. Tør rig smag, komplex, lang og fyldig, varm og blød. Lang eftersmag med formidable smagsindtryk af chokolade og bær. Amarone er en af de helt store klassiske italienske vine, der forstår at spille med musklerne. Nydes bedst ved 18-20 grader.
Kun 4.450 flasker Zardini er der produceret. Leveres i flot trækasse med 6 flasker. Vi sælger dog også enkeltvise flasker.

INTET MINDRE END FORMIDABEL.......
DEN ABSOLUTTE TOP NÅR DET GÆLDER AMARONE.

2 stjerner i Vinid'Italia 2011
4 stjerner i Duemilavini 2011
3 stjerner i Vini Di Veronelli 2011

ikon-roedvin
 
350,00 kr
pr. flaske
 
300,00 kr
pr. fl. v/3 flasker 
ikon-indhold 75 cl ikon-procent 15,5 ikon-holdbarhed 10 år ikon-smag Meget
kraftig
ikon-drue

Corvina
Corvione
Rondinella

ikon-til-dekanteringikon-til-ostikon-til-lagringspotikon-til-egetraeikon-til-madvin