topreklame-nyheder-image

 

topreklame-nyheder

topreklame-restpartier-image

 

topreklame-restpartier

topreklame-kontakt-image

 

topreklame-bestilling

Om Rahbek vine

Rahbeks vinhandel / Jørn Rahbek
Ørnevej 33, 7600 Struer
Telefon: mobil +45 42 37 37 80
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Cvr-nr: 28369247
Etableringsdato: 1. februar 2005
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed.

Rahbek vinhandels Idé Rahbeks Vinhandel er et mindre vinimportfirma med forkærlighed for spcielt Italienske og Spanske vine.

Idégrundlaget er at levere absolutte topvine til lave priser, hvor jeg ønsker at give mine kunder en udsøgt mulighed for at smage og opbygge en spændende vinbeholdning baseret på omhyggeligt udvalgte italienske og spanske vine til fordelagtige priser.

Visionen er:

a) at sikre kunderne en stor vinoplevelse gennem produkterne.

b) at tilbyde vine som opfattes som attraktive i forhold til prisen.

c) at have markedets bedste kundetilfredshed.

d) at det skal være sjovt og spændende for Rahbek selv.

Der er ingen fordyrende butiksomkostninger. Lager- og logistikomkostninger forsøges holdt nede på et minimum.

Hvem er jeg? Bag Rahbeks Vinhandel står Jørn Rahbek som gennem rigtig mange år haft meget stor interesse for specielt Italiensk og nu i de senere år også Spansk vin.

Tilbudsvine Jeg vil ikke konkurrere med supermarkedernes knaldtilbud med kæmpe rabatter på en påstået "normalpris". Hos mig er det altid skarpt kalkulerede priser med beskedne avancer, der slet ikke er på niveau med branchens normale prissætning på kvalitetsvin.

Der sælges kun det som jeg selv vil drikke Det skal altid være en fornøjelse at arbejde med vin, derfor går jeg aldrig gå på kompromis med kvaliteten. Kvalitet er for mig vine som jeg har prøvesmagt efter devisen, enten bryder jeg mig om vinen eller også gør jeg ikke. Det gode vinkøb bør ikke være en tilfældighed. Desværre bliver der i Danmark solgt utrolig meget vin, hvor kvalitet og pris slet ikke matcher hinanden. Hos Rahbeks Vinhandel sørger jeg omhyggeligt efter vine der er nøje udvalgt og håndplukket fra vinhuse hvor der er mulighed for dialog med vinbonden selv. Mit valg af vinbønder falder på godt håndværk udført af ildsjæle - små selvstændige vinbønder, der kompromisløst stræber efter kvalitet og som skaber vine med personlighed og finesse og først når jeg er overbevist om, at kvalitet og pris matcher eller "overperformer", finder vinen vej til hjemmesiden og min private kælder.

Jeg tager sjældent hele producentens sortiment - alene udvalgte vine i gode årgange.

Hvorfor Italienske og Spanske vine Italien og Spanien er de lande jeg har valgt at koncentrere mig om. Her er der stadig gode muligheder for at gøre de rigtig gode fund ikke mindst i Spanien som virkelig har rykket sig kvalitetsmæssigt de senere år.

Da det jo er aldeles umuligt at være ekspert på alle områder og samtidig ikke er i stand at importere alle vine selv, har jeg indgået i et tæt samarbejde med samarbejdspartnere som jeg har arbejdet sammen med i adskillige år. Jeg kender til deres entusiasme og deres måde at udvælge vine på, det ligner til forveksling den måde jeg selv arbejder på.