Pier Palo Antolini - Valpolicella |
||
Vinene er helt speciele og høster rigtig mange anmelderoser. Det her er vinen når du have kvalitet og ikke kvantitet, hvor der ikke bliver gået på kompromis med noget som helst. Lige fra de plejer vinstokken, til den bliver håndhøstet, og forsigtigt lagt i gamle trækasser med tæpper i bunden så druerne ikke bliver ødelagt, til de bliver lagt til tørring til amaronerne. Her er i sandhed tale om 2 brødre som har en stor kærlighed og respekt for det at lave vin.
|
Corvina Veronese 2015 Antolini |
|
75 cl | 14 | 5 år | Kraftig | Corvina |
Valpolicella Ripasso Antolini |
|
75 cl | 14,5 | 6 år | Kraftig | Corvina Corvione Rondinella |
Valpolicella Classico Superiore - Persegá Antolini Gæringen tager 7 dage i rustfri ståltanke med kontrolleret temperatur. |
|
75 cl | 13,5 | 6 år | Medium kraftig | Corvina, Corvione Rondinella |
Rosso Veronese, Theobroma Antolini Vinen har desuden lagret i 12 mdr. på små barriques og store fade og efterfølgende 6 mdr. på flaske før frigivelse. |
|
75 cl | 14,5 | 6 år | Kraftig | Corvina Corvione Rondinella |
Amarone Della Valpolicella Classico, Moropio Antolini Høsten foregår 100% manuelt når druerne har nået den korrekte modning og kan sikre en passende alkoholisk niveau, som er omkring omkring slutningen af september, først på dette tidspunkt kan de bedste druer sorteres og derefter ligges i små kasser af træ og / eller plast, hvor de vil forblive indtil slutningen af januar. Farven er rubinrød med dufte af skovfrugter og sorte kirsebær med en tør og fløjlsblød og harmonisk aroma. Morópio er perfekt tunge stege og krydrede oste eller bare som meditationsvin. En stor klassisk amaronevin fra området. |
|
75 cl | 16 | 8 år | Kraftig |
Corvina |
Amarone Della Valpolicella Classico, CaCoato Antolini Jorden er hovedsagelig lerholdigt med kalksten med en fin syd/øst eksponering, og ligger mellem 170 og 220m over havet og er uden vandingsanlæg. |
|
75 cl | 17 | 12 år | Meget Kraftig |
Corvina Corvione Rondinella |
Recioto Della Valpolicella Classico Antolini Parfumeret intens bouquet med toner af kirsebær, solbær, kanel, peber og nelliker. En perfekt ledsager til chokoladekage eller risalamande med kirsebærsovs Alkohol 13,5% 0,5 liters flaske |
|
50 cl | 13,5 | 5 år | Klassisk Sødlig |
Corvina, Corvione Rondinella |
Bianco Dolce Elisium Antolini Vinmarkerne ligger i Valpolicella Classico området, nærmere bestemt i dalen Marano i en perfekt højde fra 250 til 350 meter. Plantning af vinstokkene skete i perioden 1970-1980 så de i dag yder maks. Druer til "Elisium" er kun håndplukket hvis det er en god årgang. Klaserne er nøje udvalgte, håndplukkes og udgør maksimum 40-50% af vinmarkens samlede produktion, druerne placeres i trækasser hvor de tørrer i 100 dage, hvilket betyder et tab på 30-40% i vægt. I januar presses vinen. Efterfølgende lagring på stålfade i 12 måneder og 3-6 måneder på flaske før frigivelse. Den årlige produktion er kun 300-400 flasker hvis den laves. Farven er gylden med rav refleksioner. Flot duft der er intens med noter af blomster, tørrede frugter som mandler og en antydning af abrikos, En perfekt ledsager til sødere desserter, is, oste m.m. eller blot til at nye en sommeraften på terassen. Prøv den evt til tiramisu også. Nydes bedst ikke over 16 grader Alkohol 13,5% 0,5 liters flaske |
|
50 cl | 13,5 | 5 år | Klassisk sødlig |
Trebbiano |