topreklame-nyheder-image

 

topreklame-nyheder

topreklame-restpartier-image

 

topreklame-restpartier

topreklame-kontakt-image

 

topreklame-bestilling

Refosco

Refosco dal Peduncola Rosso

Antonio Facchin

Carso Refosco dal Peduncolo Rosso DOC er en rødvin produceret på druen Refosco dal Peduncolo Rosso (85-100%) med tilladelse til yderligere at tilsætte lokale røde druer (0-15%).
En ædel, gammel drue som allerede omtales i 1700-tallet, og som er kendt for sine frugtrige og fyldige vine. Druen benyttes bl.a. i Veneto, men giver især fine resultater i Colli Orientali del Friuli. Er genetisk i familie med druen Refosco (del Carso), eller Cagnina og/eller Terrano, som den hedder i Romagna.

Rubinrød, purpurfarvet med en duft af vin og frugt, vilde bær, især hindbær og brombær og med en moderat duft af urter. Det er en relativ intens rubinrød vin med en indbydende, karakteristisk og frugtagtig bouquet. Smagen er tør, karakteristisk og balanceret.

Refosco er en typisk vin, der er velegnet til alle måltider, den passer meget godt til stegt og kogt kød og ikke mindst fjerkræ.


Også ideel som aperitif.

Serveres lettere afkølet ved 14-18 grader C.

 

ikon-nyhedikon-roedvin
 
75,00 kr
pr. flaske
 
65,00 kr
pr. fl. v/6 flasker 
ikon-indhold 75 cl ikon-procent 12,5% ikon-holdbarhed 3 år ikon-smag Frugtrig ikon-drue Refosco ikon-til-barbecueikon-til-sommerikon-til-afkoelesikon-til-fisk
Facchin - Pinot Nero

Pinot Nero

Antonio Facchin

 

Rubinrød, purpurfarvet med en duft af kirse- og hindbær og med en moderat duft af urter. Det er en relativ intens rubinrød vin med en indbydende, karakteristisk og frugtagtig bouquet. Smagen er saftig og balanceret.

Pinot Nero er en typisk vin, der er velegnet til alle måltider, den passer meget godt til stegt og kogt kød og ikke mindst fjerkræ.

Også ideel som aperitif.

Serveres lettere afkølet ved 16-18 grader C.

 

ikon-nyhedikon-roedvin
 
80,00 kr
pr. flaske
 
70,00 kr
pr. fl. v/6 flasker 
ikon-indhold 75 cl ikon-procent 13% ikon-holdbarhed 3 år ikon-smag Frugtrig ikon-drue Pinot Nero ikon-til-sommerikon-til-afkoelesikon-til-fisk